Wildkaffee Berg Zon Espresso
Nummer
Mittlere Röstung (American- bzw. City-Roast): Etwas süßer und weniger sauer als helle Röstungen, mit ausgewogenem Geschmack und vollem Körper.
Dunkle Röstung (French-/Italian): Schokoladig süßer Körper mit ausgeprägten Röstaromen und Bitterstoffen bei geringem Säureanteil.
Donker
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Verpakkingsontwerp kan variëren
- Sterke Arabica melange van vier verschillende variëteiten
- Ruwe bonen uit Brazilië en Guatemala
- Intense espresso met een volle smaak
- Verfijnd met kruidige en bitter-chocoladeachtige noten
- Bereiding aanbevolen voor pistons, volautomatische machines en fornuispotten
Product beschrijving
Bergsonne Espresso is een van de sterkste Arabica melanges in het assortiment van koffiebranderij Wildkaffee. De ruwe bonen in de melange komen voor 60% uit Brazilië en voor 40% uit Guatemala. Daarnaast wordt Bergsonne Espresso gemaakt van de variëteiten Yellow Bourbon, Bourbon, Catuai en Typica, waardoor het zijn onvergelijkbaar volle body krijgt dankzij deze voortreffelijke combinatie. De espresso wordt ook gekenmerkt door kruidige en bitter-chocoladeachtige tonen. De koffiebonen worden na de oogst gewassen of op natuurlijke wijze verwerkt en voorzichtig donker gebrand in een modern trommelbrandproces, zodat alle smaken zich optimaal kunnen ontwikkelen. Voor de bereiding van Bergsonne espresso worden pistons, espresso voor koffiezetapparaten en potten op het fornuis aanbevolen. Koffiebranderij Wildkaffee biedt koffiespecialiteiten van hoge kwaliteit en hecht veel belang aan duurzaamheid en eerlijke koffiehandel. Daarom betrekt Wildkaffee 85% van zijn groene koffie rechtstreeks van lokale koffieboeren.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.