Rösttrommel Bio Espresso Blend
Nummer
Mittlere Röstung (American- bzw. City-Roast): Etwas süßer und weniger sauer als helle Röstungen, mit ausgewogenem Geschmack und vollem Körper.
Dunkle Röstung (French-/Italian): Schokoladig süßer Körper mit ausgeprägten Röstaromen und Bitterstoffen bei geringem Säureanteil.
Medium
Tamelijk sterk
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Fijne espressomelange van 50% biologische Arabica en 50% biologische Robusta
- Medium-bodied smaak
- Bevat nootachtige en chocoladeachtige aroma's
- Bekroond met biologische certificering (DE-ÖKO-001)
- Bereiding in een percolator, piston en volautomatische machines aanbevolen
Product beschrijving
De biologische blend espresso van de Rösttrommel Kaffeerösterei bestaat voor 50% uit biologische Arabica bonen uit Honduras en voor 50% uit biologische Indiase robusta bonen. Deze espresso wordt vooral gekenmerkt door zijn medium smaak. Hij wordt ook gekenmerkt door aroma's van noten en chocolade. De bio espresso is sinds 2017 biologisch DE-ÖKO-001 gecertificeerd en biedt een onvergetelijke bio espresso ervaring. De bereiding van deze klassieke espresso wordt aanbevolen voor percolators, pistons en volautomatische koffiemachines. De Rösttrommel Kaffeerösterei in Neurenberg biedt hoogwaardige koffiesamenstellingen en brandt de ruwe bonen op Giesen trommelbranders met de Cropster brandsoftware. De branderij werd ook uitgeroepen tot "Roaster of the Year 2017" door koffietijdschrift crema. Hiermee wordt met name de koffiekwaliteit erkend, evenals de eerlijke en duurzame inkoop van groene koffie.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.