Miscela d'Oro Bio espresso Natura blik 250g gemalen
€9,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,27
|
€37,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Grond
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Enkele Miscela d'Oro variëteiten binnenkort in een nieuw design
- 50% fijnste Arabica bonen en 50% aromatische Roba bonen
- Gecertificeerde biologische koffiebonen uit Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika
- Sterke smaak met een chocoladeachtige noot
- Stabiel, bruine crema
- Ideaal als espresso, cappuccino en latte macchiato
Product beschrijving
Miscela d'Oro Espresso Natura Bio 250g bestaat uit 50% aromatische Arabica bonen en 50% verfijnde Robusta bonen. De gecertificeerde biologische koffiebonen zijn uitsluitend afkomstig van kleine finca's die zich toeleggen op biologische teelt. De Arabica bonen komen voornamelijk uit Midden- en Centraal-Amerika, terwijl de Robusta bonen uit Azië komen. Espresso Natura wordt gekenmerkt door een sterke smaak en wordt perfect afgerond door een chocoladeachtige noot. De smaak wordt ook onderstreept door subtiele nuances van verschillende fruitsmaken. Dankzij het hoge Robusta gehalte heeft deze espresso een stabiele, vaalbruine crema. Dankzij de sterke body kan Espresso Natura heel goed worden gebruikt in een pistonmachine voor de bereiding van espresso, cappuccino en latte macchiato
.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.