Caffè Vergnano Gran Aroma gemalen 250g
€5,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,17
|
€23,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Grond
Ons bereidingsadvies
Percolator
French Press
Korte beschrijving
- 60% fijnste Arabica en 40% aromatische Robusta bonen
- Fijne nuances van noten en chocolade
- Heerlijk lichte crema
- Gebrand volgens een langzaam brandproces voor optimale ontwikkeling van de smaken
- Uitstekend als espresso of cappuccino
Product beschrijving
Caffè Vergnano Gran Aroma bestaat uit 60% fijnste Arabica en 40% aromatische Robusta bonen. Het sterke aroma wordt benadrukt door een nootachtige, chocoladeachtige smaak. Het hoge Robusta-gehalte zorgt ook voor een stevige crema. Caffè Vergano kan zijn aromatische smaak garanderen dankzij een bijzonder zachte verfijning door middel van het lange brandproces. Hierdoor kunnen de smaken zich intensief ontwikkelen en wordt een langdurige smaakervaring zonder onnodige bitterheid geboden. De bonen worden ook traditioneel verwerkt met een langzaam brandproces waarbij de cycli tussen de 18 en 22 minuten duren. De variëteit wordt aanbevolen als espresso, hoewel hij ook geschikt is voor bereiding als cappuccino of latte macchiato. De bonen zijn speciaal gemalen voor Bialetti en French Press.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.