Caffè Vergnano 100% Arabica Bio 1kg
€26,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,19
|
€26,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- 100% beste Arabica bonen
- Fijne, zoete nuances
- Fluweelzachte crema
- Langzaam geroosterd voor een optimale ontwikkeling van de smaken
- Ideaal voor volautomatische machines en pistons
- De verpakking kan afwijken van de foto .
- De inhoud is echter hetzelfde!
Product beschrijving
Zoals de naam al doet vermoeden, wordt Caffè Vergnano 100% Arabica Organic gemaakt van 100% van de beste biologisch geteelde Arabica bonen. Bij de selectie van de bonen let Caffè Vergnano op de topkwaliteit van de bonen, wat de selectie van biologische producten beheersbaar maakt. De koffie heeft een zeer milde smaak en wordt perfect afgerond door een zoet aroma. Hij maakt ook indruk met zijn zachte en fluweelzachte crema. De bonen worden traditioneel verwerkt door middel van een zacht langdurig brandproces, waardoor de smaken zich intensief kunnen ontwikkelen en er een langdurige smaakervaring ontstaat. Het roosteren duurt tussen de 18 en 22 minuten, waardoor de bonen hun zachte smaak en ronde aroma krijgen. Bereiding in een volautomatische machine of portafilter wordt aanbevolen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.