Bonanza Bonanza blend 250g
Nummer
Mittlere Röstung (American- bzw. City-Roast): Etwas süßer und weniger sauer als helle Röstungen, mit ausgewogenem Geschmack und vollem Körper.
Dunkle Röstung (French-/Italian): Schokoladig süßer Körper mit ausgeprägten Röstaromen und Bitterstoffen bei geringem Säureanteil.
Medium
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Korte beschrijving
- Bonanza Blend is gemaakt van 100% Arabica bonen van de rassen Caturra & Castillo Acaia, Catuai & Bourbon
- De smaak is rond met aroma's van chocoladedruppels en donkere kersenBonanza hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid.
- De bonen komen uit Colombia en Brazilië Bonanza Blend kan
- op allerlei manieren bereid worden
- Bonanza hecht veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten
Product beschrijving
De Bonanza Blend koffiesoort bestaat uit 100% Arabica bonen. Deze komen uit Colombia en Brazilië. De gebruikte bonenvariëteiten zijn Caturra en Castillo Acaia, Catuai en Bourbon. Het resultaat van deze melange is een relatief intense kop, rond van smaak en met een lichte, merkbare zuurgraad. Smaken van chocoladetruffel en donkere kersen zijn duidelijk te proeven. Bonanza combineert oude brandtradities met nieuwere, moderne technieken en brandt de bonen op een speciale manier: Zo weinig als nodig, zodat de koffie al zijn smaken kan ontwikkelen. Het doel is een pure drank, vrij van smaken die alleen afkomstig zijn van het brandproces. Bonanza Blend kan op allerlei manieren worden bereid. De Bonanza branderij is opgericht in 2006 en richt zich op de kwaliteit van de koffie. Van de boeren tot alle leden van de toeleveringsketen tot het bedrijf zelf, alle betrokkenen worden beloond op basis van deze kwaliteit. Het bedrijf streeft er voortdurend naar om duurzamer te worden.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.