Frankfurter Kaffeerösterei Kameruner
Nummer
Mittlere Röstung (American- bzw. City-Roast): Etwas süßer und weniger sauer als helle Röstungen, mit ausgewogenem Geschmack und vollem Körper.
Dunkle Röstung (French-/Italian): Schokoladig süßer Körper mit ausgeprägten Röstaromen und Bitterstoffen bei geringem Säureanteil.
Medium
Medium
Medium
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Volle, sterke espresso in Zuid-Italiaanse stijl met 50% Arabica en 50% Robusta bonen
- Dichte crema dankzij het hoge Robusta gehalte
- Traditioneel verfijnd met de trommelbranderijmethode
- Donkere
- chocoladetonen springen eruit qua smaak
- Perfect als basis espresso voor creaties met melkschuim
Product beschrijving
De Cameroon van de Frankfurter Kaffeerösterei is een stevige espresso in de stijl van Zuid-Italië. Hij bestaat voor de helft uit arabicabonen en voor de helft uit robustabonen. Deze laatste helpen bij het vormen van een bijzonder dichte en fijnporige crema in het espressokopje. De vrij donkere espresso is langzaam en voorzichtig gebrand volgens de traditionele trommelmethode. Het eindresultaat is een aromatisch zeer sterke en volle espresso, waarin donkere chocoladetonen qua smaak opvallen. Deze komen ook goed tot hun recht als ze worden bereid als cappuccino of latte macchiato. De espresso voor piston moet worden gezet in een piston, volautomaat of in een potje op het fornuis. De levering omvat 500 gram of een kilo hele bonen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.